Lyofilizove ovocie

Pripravili sme pre Vás výber delikátneho bobuľového ovocia sušeného šetrnou metódou vymrazovania – lyofilizáciou. Pochuťte si na 100% prírodnom ovocí bez použitia akýchkoľvek chemikálií či cukru.

Lyofilizovane ovocie chutí rovnako dobre ako čerstvé, má násobne dlhšiu trvanlivosť a sú eliminované mikrobiálne nečistoty.

Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia ovocia alebo zeleniny mrazom. Pri rýchlom zamrazení a následnom sušení pri nízkom tlaku si ovocie a zelenia zachová až 90% svojich nutričných hodnôt. Oproti klasickému sušeniu na slnku či v sušičkách pri vyšších teplotách, kedy ovocie a zelenina stratí značnú časť vitamínov, minerálov, tvar aj veľkosť, pri sušení mrazom (lyofilizácii) si zachová svoju pôvodnú chuť, tvar, arómu a takmer všetky zdraviu prospešné vitamíny a minerály

   Zoradiť podľa: