• logo
  • Kontaktujte nás
    0949 241 750
    Po - Pia: 9:00 - 16:00
  • Môj profil
  • 4 ks
    za 156.80 €
VEMICA.SK
   
 Novinky
Dovolenka 05.03. – 08.03.2024

V dňoch 05.03. – 08.03.2024 bude naša spoločnosť zatvorená z dôvodu čerpania dovolenky (vrátane predajne). Ďakujeme za pochopenie.


Novinka - platba v hotovosti

Pri osobnom odbere v našej firemnej predajni je možná aj platba v hotovosti.


Vernostný program

Zaregistruj sa v našom e-shope ako náš verný zákazník a zbieraj body za každý nákup. Už pri registrácii získaš 10 bodov ako bonus. Nazbierané body potom uplatníš ako zľavu na celý nákup. Zľava sa vzťahuje aj na akciové produkty! Zobraziť viac...

 Dopravu zabezpečuje
 Podporované platby

Mrvenčekový marhuľkový koláčik

  • Pridané: 07.08.2019   |   Autor: DANI SCHMIDT

Potrebujeme:



150g ovsené vločky
120g cícerová múka
80g xylitol od VEMICA 
120g kokosvý olej (doma som nemala veľa, zmixovala som ho aj s repkovým)
1/2čl jedlá sóda od VEMICA 
1čl mletá škorica
štipka soli
1 banán (zrelý)
.
500g marhúľ (príp.iného ovocia)
2pl xylitol od VEMICA 
1pl citrónová šťava

Postup:
Zmiešame všetky suché suroviny, múku, vločky, sódu, škoricu, cukor, soľ, pridáme rozpučený banán na kašu s olejom a vytvoríme cesto. Do vystlanej formy dáme cesto a pečieme cca 20min na 170°C. Z cesta si necháme trošku, aby sme mohli spraviť posýpku na záver. Medzitým si spravíme ovocnú náplň, marhule, xylitol a citrónovú šťavu varíme pokým nám nestuhne. Dáme ju chladiť a ak máme cesto upečené dozlatistva, nalejeme ovocnú náplň na vrch, potom posypeme cestom čo sme si na začiatku odložili. Opäť dáme piecť na cca 20min, necháme vychladnút a môžeme papať.

Dobrú chuť prajem.
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.